Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Teatru

Variette White

ENG: „Variette White” (by and by Roberto White) is a selection of the best numbers from the last two solos (Criaturas Particulares and Suenos 1) by this Argentine artist based in Spain. In the key of object theatre, gestural and clown.

It mixes poetry and humor, with a diversity of characters composed of simple objects (ping pong balls, balloons, plastic bags etc) always intervened with some part of the body (mainly the hands) and some objects from the world of illusionism.

This show has been presented in more than 20 countries around the world, earning the sympathy of the general public and the specialized public, it has also received various international awards.

RO: „Variette White” (cu și de Roberto White) este o selecție a celor mai bune numere din ultimele două solo-uri (Criaturas Particulares și Suenos 1) ale acestui artist argentinian stabilit în Spania. Este un spectacol non-verbal construit în cheia teatrului de obiecte, pantomină și clovnerie.

Se amestecă poezia și umorul, cu o diversitate de personaje compuse din obiecte simple (mingi de ping-pong, baloane, pungi de plastic etc) manevrate mereu cu o parte a corpului (în principal mâinile) și unele obiecte din lumea iluzionismului.

Acest spectacol a fost prezentat în peste 20 de țări din întreaga lume, câștigând simpatia publicului larg și a publicului de specialitate, a primit și diverse premii internaționale.

Spectacolul are o durată de 45 minute și se adresează copiilor de toate vârstele.

În distribuție: Roberto White

Regie: Roberto White, Pablo Tendela

Scenografie: Roberto White, Hermanos Arana

Coloana sonoră: Claudio Logiudice, Killian Ramiro.

Prețul unui bilet este de 10 lei (la care se adaugă taxa de acces în Bastion respectiv 7 lei pentru adulți, 4 lei pentru pensionari și 1.5 lei pentru copii) și se poate achiziționa de la casieria teatrului sau înainte de reprezentație, din incinta Bastionului Țesătorilor.

Sursa: Teatrul Arlechino/ facebook

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută