Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Vancouver Sleep Clinic | Special Guest Rosie Carney

Uimitoarea Vancouver Sleep Clinic vine pentru prima dată în România, unde va lansa noul album chiar aici, în București.

Un eveniment special de încălzire cu ocazia celei de-a 7-a ediții a festivalului internațional de fotografie Bucharest Photofest.

Procesul de scriere pentru noul album Vancouver Sleep Clinic nu a fost ușor. Timpul liber pentru a respira (în pandemie) a adus cu el anxietatea legată de pierderea scânteii, iatr Bettison recunoaște că, deși, a experimentat perioade de întuneric, în care mental, ar fi fost dur cu el însuși pentru că nu a avut aceeași foame de scris sau de a face muzică; când s-a întors, dragostea pentru artă a fost reîmprospătată și gata să fie explorată.

 

   𝐑𝐨𝐬𝐢𝐞 𝐂𝐚𝐫𝐧𝐞𝐲 este invitatul special al serii. Al doilea LP al compozitoarei anglo/irlandeze, Rosie Carney, „I wanna feel happy”, s-a născut din anxietatea presiunilor pe rețelele sociale amplificate de pandemie și, de aceea, el explorează luptele ei personale pentru sănătatea mintală pe fundalul navigării într-o carieră muzicală în 2022.

În cei trei ani de la debutul ei LP „Bare”, pe care NPR l-a descris ca captând „grația obosită a unei supraviețuitoare care și-a găsit sursa puterii”, Carney și-a conturat continuu profilul cu colaborări selecte, inclusiv Lisa Hannigan și The Paper Kites.

Sursa: Facebook Alternative • Culture

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email