Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Vama @ Retromania

Vama @ Retromania, Strada Turnului, lângă Parcul Tractorul (actuala locație Oktoberfest) pe 22 septembrie 2023!

Vă invităm la cel mai retro eveniment al acestei toamne! Într-o încercare de a aduce în prim-plan atmosfera vibrantă a anilor 90’ – 2000 am creat acest festival unic, dedicat în întregime perioadei respective.

Vama Veche este o trupă de muzică rock alternativă din România, cu un sunet distinctiv și un stil muzical eclectic. Formată în anul 1996, trupa a devenit una dintre cele mai populare și influente formații din țară.

Muzica lor este caracterizată de o combinație îndrăzneață de rock, folk și elemente de muzică tradițională românească. Versurile lor abordează teme variate, de la iubire și nostalgie până la critici sociale și reflecții existențiale. Această abordare autentică și sinceră a cântecelor lor i-a câștigat un număr mare de fani loiali.

Vama Veche se remarcă prin prezența scenică energică și carismatică, iar concerte lor sunt cunoscute pentru atmosfera lor vibrantă și captivantă. Membrii trupei au dezvoltat o chimie unică și talentul lor instrumental se reflectă în sunetul puternic și plin de viață al muzicii lor.

În decursul anilor, Vama Veche a lansat mai multe albume de succes, care au avut un impact semnificativ asupra scenei muzicale românești. Cântecele lor celebre, cum ar fi „Vama Veche”, „Nu am chef azi” și „Epilog”, au devenit adevărate hituri și sunt îndrăgite de fanii lor de pretutindeni.

Vama Veche rămâne o trupă emblematică pentru muzica românească, prin originalitatea lor și mesajele autentice transmise prin muzică. Prin cariera lor de succes și abordarea lor neconvențională, trupa a influențat și inspirat mulți artiști și continuă să rămână în inimile ascultătorilor lor ca una dintre cele mai îndrăgite formații rock din România.

Vama @ Retromania

Nu numai muzica va fi în centrul atenției la Retromania, ci și experiențele interactive și amintirile de neuitat. Veți putea redescoperi jocurile video vechi și arcade-urile, vă veți aminti de filmulețele VHS, veți fi spectatorii Teatrului Radiofonic, vă veți bucura de o minunata parada de mașini de epocă și veți explora expoziții cu obiecte retro care vă vor face să zâmbiți și să spuneți „Așa era pe vremea mea!”

Pregătiți-vă să trăiți o experiență autentică și plină de amintiri la Retromania. Vă așteptăm cu nerăbdare să vă bucurați de muzica, cultura și atmosfera acelei epoci de aur.

Reîntoarceți-vă în trecut cu Retromania – festivalul retro care vă aduce amintiri în inimă și zâmbete pe buze!

Bilete online AICI!

Elena Gheorghe @ Retromania

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută