Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Festival

Urbaniada 2022

În perioada 3-4 septembrie 2022, în Brașov, va avea loc evenimentul Urbaniada, un festival de cultură urbană aflat la a 2-a ediție. Urbaniada integrează elemente din cultura urbană, aducând la laolaltă rideri, rolleri, skateri,trotinetisti, poeti, muraliști și artiști care își vor expune arta într-o manieră originală și neconvențională.

#convergențe

Tema celei de-a doua Urbaniade este Convergențe – artiști, sportivi și comunitatea se intersectează în activități și happening-uri comune. Tehnologii, industrii creative distincte se regăsesc într-un întreg unificat. Culturi separate își găsesc punctul comun la urbaniada.ro

Prima ediție a avut a avut un impact impresionant pentru noi, având peste 5000 de oameni implicați, care au participat și s-au bucurat de evenimentul nostru.

Pentru ediția de anul acesta, am gândit o serie de evenimente interactive care să-i motiveze pe oameni să socializeze într-un cadru confortabil și în siguranță, și anume: competiții și demonstrații de sporturi urbane (bike, skateboarding, roller skating, roller blading și trotinetă), street art (murale), instalații interactive, jocuri pentru copii și adulți, demonstrații de slackline, balanceboard, muzică și instalații de graffiti și new media.

Participarea la festival este liberă, fiind un eveniment făcut de comunitate, pentru comunitate, care este posibil datorită implicării riderilor și a artiștilor.

 


Vrei fii la curent cu cele mai noi Evenimente și Festivaluri din România

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email