Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Party

Urban Groove Party by Brugnășescu @ B52 The Club

Urban Groove Party by Brugnășescu

Urban Groove Party by Brugnășescu @ B52 The Club

 

Dupa nenumarate seri fantastice, duo-ul de aur al hip hop rnb-ului bucureștean poposește și la B52 The Club, în fieful generației de aur a anilor 90-2000.

 

Brugner

Brugner este cunoscut publicului pentru cariera sa de MC alături de trupele Delikt, BRG și în ultima vreme Grupul de Rezistență, în care a activat până în 2012. A realizat și produs emisiunea Urban Groove, un milestone al mișcării HH din România. Este un adevărat Mr Myagi al rnbului, funkului și hip hop-ului. Dacă ai mai fost acolo unde pune el muzică, poți confirma că nimic nu este bătut în cuie și poți fi surprins de fiecare dată de șlagărele și varietățile muzicale internaționale pe care acesta le aruncă în joc.

 

Enășescu

Enășescu este un nume vechi în angrenajul party-urilor hip hop and rnb din București. De numele său se leagă celebrele eventuri săptămânale din Helios și mai tărziu Malibu. Ultimul dintre acestea reprezintă un succes epic întrucât a creat o comunitate de oameni în jurul acestui brand. “Dacă e vineri, e Malibu”. Este probabil cel mai longeviv eveniment de hiphop rnb din România, cu o continuitate de aproape 10 ani. “Adi Digeiul”, cum i se spunea la început, mixează de pe vremea când consola nu era nici măcar spermatozoid și pasiunea lui supremă este să facă fetele să danseze.

 

Intrarea: 20 lei.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook B52 The Club

 

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută