Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Festival

Urban Blues Fest Spring Edition 2023

urban blues fest

URBAN BLUES FEST #3 Spring edition va avea loc între 31 martie şi 2 aprilie la The Pub – Universității

A treia ediţie Urban Blues Fest va avea loc între 31 martie şi 2 aprilie, în The Pub Universităţii şi va reuni artişti din lumea bluesului mioritic, dar şi invitaţi de seamă din Serbia, Austria şi Statele Unite. Cap de afiş vor fi: AXiS, MARIUS DOBRA BLUES BAND şi BLUESCORE.

Pentru mine, The Pub Universităţii, a devenit a doua casă. Cântările de la Urban Blues Fest şi Trocadero Blues Nights îmi aduc aminte de Big Mamou, de Lăptărie, de Blues Café, de irepetabilele concerte unicat şi mai ales, de jam-session-urile de după. Despre multe dintre aceste clipe minunate veţi putea citi în al treilea volum Blues Made in Romania, aflat în pregătire. În festival voi lansa, Interviuri rock, vol. 5, o carte care aşteaptă de ceva vreme lumina tiparului.” (Radu Lupaşcu)

Programul

Vineri 31 martie, ora 18:

Watzzy’s Solo Guitar Madness/#singurcuc

Bluesette Duo – Alex Tomaselli şi Ralù Stoica

AXIS (Ro/Serbia)

Sâmbătă 1 aprilie, ora 18:

Dusty Ride

Dr. Feel Blues

Marius Dobra Band (Austria)

Duminică 2 aprilie, ora 18:

Fiare Vechi

Laura And The Blue Workers

Bluescore (USA/RO)

 

urban blues fest afis

În completarea regalului urban de 3 zile, Urban Blues Festival #3 este întregit de o serie de evenimente ce vor oferi publicului o experienţă de festival completă: incintele The Pub Universităţii vor găzdui două expoziţii foto, un târg de vinyluri, dar şi inedite lansări de carte, precum şi o lansare de album.

Astfel, în ziua ziua de sâmbătă se va organiza: The Pub Music Marketplace, singurul eveniment dedicat împătimiţilor de vinyl. El va avea loc pe terasa clubului, pe 1 aprilie 2023, între orele: 12 – 19. Aflat la a treia ediţie, târgul este destinat colecţionarilor adevăraţi, celor pasionaţi de acest costisitor hobby, vânătorilor de rarităţi produse în  România, dar şi marelui public, interesat de valoare şi perenitate, atât a suportului, cât şi a înregistrării. Vor fi prezenţi cu standuri: colecţionari, experţi, audiofili, case de discuri româneşti, precum şi magazine de discuri, din toată ţara.

Organizatorii evidenţiază: „The Pub Music Marketplace este singurul eveniment de profil la care şi schimbul de vinyluri este încurajat, aşa că dacă aveţi un disc pe care aţi vrea să îl oferiţi pentru a primi un alt material, nu îl uitaţi acasă.

Biletele pot fi achiziționate online din rețeaua ambilet.ro și din locație.


Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută