Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Spectacole

Unforgettable, by NightLights @ Restaurant Elisabeta

Unforgettable
Sâmbătă 11/02/2023
21:00

Unforgettable, by NightLights @ Restaurant Elisabeta

 

Preț Bilet: 59 lei / Bilete aici

 

Tip spectacol: Jazz, Pop, Funk și Latino

Durata: 1h 30min (fără pauză)

 

Componența muzicală: Anda Dimitriu – voce ( finalista Vocea României 2014), Catalin Cotelin –  pian, Adrian Flautistu –  contrabas, Dan Incrosnatu – percuție

 

NightLights adună laolaltă muzicieni cu experiență, care au cântat, de-a lungul timpului, în trupe celebre din România. Cei 4 membri promit un spectacol inedit și vibrant, cu ritmuri de jazz, pop, funk și latino. „Unforgettable” nu este doar numele spectacolului, ci și feeling-ul cu care vei pleca – pentru abordarea celor mai cunoscute melodii, împletite într-o maniera originală, fi de neuitat.

O călătorie muzicală cu destinația: Bucureștiul interbelic. Ghidul tău de călătorie: Silviu Biriș & Band. Șlagăre celebre, reorchestrate, însoțite de povești și de parfumul unor ani eleganți. Repertoriul include melodii cunoscute, precum „Zaraza”, „Casuța noastrăsauCel mai frumos tango din lume”, reinterpretate pe ritmuri de samba, cha-cha sau tango.

 

Cu ce ai asorta o călătorie muzicală în Bucureștiul interbelic? Noi îți recomandăm Desert Principesa Maria.

  • Ultima comandă de mâncare se face cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului, așa îți recomandăm vii cu cel puțin o oră înainte de începerea spectacolului. De asemenea, te rugăm nu întârzii, pentru biletele își pierd valabilitatea odată cu începerea spectacolului.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România

Unforgettable

Sursa: Teatrul Elisabeta

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email