Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Teatru

Ultima oră (Mihail Sebastian) @ Teatrul Nottara

Ultima oră

Ultima oră (Mihail Sebastian) @ Teatrul Nottara

 

O comedie excelentă, nota în Jurnalul său Mihail Sebastian. Ultima orăpoveste demnă de un scenariu hollywoodian – se construiește în jurul unei erori de tipografie ce naște o serie de încurcături, lupte de putere dar și o mare iubire. Personaje memorabile într-o aventură cu final fericit!

 

În redacția unei obscure și falimentare gazete, într-o dimineață, plictiseala se transformă în adrenalină pură. În locul foiletonului obișnuit, în coloanele ziarului Deșteptarea apare din greșeală un articol cu potențial de bombă, ce dinamitează liniștea unei persoane extrem de influente, celebre și bogate. Întreg arsenalul de corupție se pune în mișcare pentru reducerea la tăcere a inocentului profesor Andronic: intimidarea, amenințările, mituirea presei, traficul de influență. În societatea tuturor timpurilor, lipsa de scrupule și duplicitatea se manifestă identic.

Dar, în final, vor câștiga inteligența, dragostea și pasiunea pentru istorie. Teatrul Nottara readuce Ultima oră pe scenă, la 48 de ani de la montarea lui Valeriu Moisescu (1975) cu George Constantin în rolul lui Bucșan. Un text mereu actual, în regia lui Erwin Șimșensohn și scenografia Carmencitei Brojboiu.

 

Cu: Gabriel Răuță, Ada Navrot, Gavril Pătru, Ana-Teodora Radu, Daniela Minoiu, Crenguța Hariton, Andreea Măcelaru Șofron, Ioana Calotă, Alex Mike Gheorghiu, Dani Popescu, Vlad Bălan

  • Regia: Erwin Șimșensohn
  • Scenografia: Carmencita Brojboiu

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Faceook Teatrul Nottara

 

Program eveniment

Joi 25/04/2024
19:00
Miercuri 24/04/2024
19:00

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută