Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Expoziții

Tur Muzeul Aurarilor @ NAG Brașov

Tur Muzeul Aurarilor @ NAG Brașov 7 OCTOMBRIE ORA 18:00 Radisson Blu Aurum, Brașov

Tur Muzeul Aurarilor @ NAG Brașov

7 OCTOMBRIE
ORA 18:00
Radisson Blu Aurum, Brașov

La Hotelul Radisson Blu Aurum publicul capătă aură exploratoare, având unica oportunitate de a se alătura unui tur excepțional, ghidat de specialiști pentru o incursiune în lumea comorilor artistice și a bijuteriilor.

 Călătoria către tezaurul ascuns în inima Brașovului – Expoziția de Bijuterii și Muzeul Aurarilor din Hotelul Radisson Blu Aurum deservește ca un liant de comunicare directă cu artiștii care au realizat superba colecție de bijuterii.

Pe lângă răspunsurile la diferite întrebări, divulgarea secretelor tipice acestui meșteșug, publicul are ocazia de a achiziționa diferite produse spre îmbogățirea colecției personale sau identificarea cadoului de succes.

 Evenimentul organizat special de NAG Brașov 2023 este menit ca sprijin pentru artiștii locali și promotor pentru cultura și patrimoniul artistic brașovean și va avea loc între orele 18:00-19:00. Intrarea este liberă, iar experiența este cu totul și cu totul deosebită, reprezentând un melanj între istoria epocii glorioase a aurarilor, neprețuita comoară locală și cultura semnificativă citadină.

 Rezervări pe https://sewa.ro

Sursa: Noaptea albă a galeriilor Brașov

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută