Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Toulouse Lautrec și Rockabella @ Crama Marcea (Pitești Area)

Toulouse Lautrec și Rockabella

Toulouse Lautrec și Rockabella @ Crama Marcea (Pitești Area)

Crama Marcea , Ștefănești (Ştefãneşti, Argeș)

Rockabella îmbină influențe art-rock, alternative și indie-pop în cântece-poveste despre momentele care ne transformă. Noul lor album [IN]vulnerabili, cu piese exclusiv în limba română, este un statement puternic al unei formații rock cu voce feminină – un lucru deosebit pe scena alternativă românească.

crama marcea

Toulouse Lautrec descind din familii aristocrate. Ei au copilărit pe pajiști verzi și întinse în fața castelului și au crescut cu sunetul cornurilor de vânătoare și mirosul parfumurilor de contesă rumenă în obraji.

Deși predestinați studiului academic și educației alese, viața i-a aruncat în păturile cele mai cârpite ale societății. Influențați inițial de Rene Princeteau și John Lewis Brown, ei și-au găsit drumul în mijlocul boemei rebele.

Sunt obișnuiți ai localurilor de noapte, sunt pasionați de femei, absint și opium, scuipă în microfoane, gesticulează pe corzi în cabaret și, îmbătați de succes, sparg fețele tobelor din localuri și se uită sub crinolinele fetelor.

Cel mai recent album “A fost sau n-a fost” este producția din pandemie a trupei Toulouse Lautrec. Este un album scris organic, precum un film care se desfășoară în fața ochilor, ca o realitate ce odată depășită își pune la îndoială adevărul propriei existente. Au fost sau nu au fost acești ani din urmă? Ni s-a întâmplat cu adevărat tot ce ni s-a întâmplat, am fost noi aceia sau nu?

Toulouse Lautrec
Sursa: Facebook Toulouse Lautrec

Accesul se va face începând cu ora 19:00, iar biletele costă 65 de lei în avans pe www.iabilet.ro și 75 de lei la intrare, în seara concertului.

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută