Dintr-un respect deosebit pentru natură și vin, vă solicităm cu amabilitate prezența la acest eveniment exclusivist, care include o sesiune de degustare a unor vinuri românești cu adevărat excepționale, îmbogățite de o experiență gastronomică de fine dining și prezentate cu înverșunare de somelierul Daniel Borteanu.
Aici este selecția noastră pentru cerul gurii:
Hyperion Exclusive – Chardonnay 2019 – vin alb, sec, 14% alc.
Exclusiv Hyperion – Tămâioasă Românească 2020 – vin alb, sec, 12,5% alc.
Concert Prestige – Fetească Neagră, Cabernet Sauvignon, Shiraz & Cabernet Franc 2021 – vin rosé, sec, 14,5% alc.
Exclusiv Hyperion – Fetească Neagră 2016 – vin roșu, sec, 13% alc.
Însotite de sugestiile culinare ale bucatarului nostru:
Branza de capra cu carbune vegetal, gem de afine pe paine cu fructe confiate
Foie gras prăjit, cu sfeclă roșie și gem de mure cu aromă de coriandru
Creveti rosii prajiti, cu sos de citrice.
Rossini friptură de vită cu legume și sos spaniol maro.
—
Sursa: Moki Modern Kitchen / Facebook




