Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Tiamat

Legendara trupă suedeză Tiamat va susține un concert în clubul Quantic din București în ziua de vineri, 28 octombrie 2022. Tiamat revine astfel în România la cererea publicului după show-ul excepțional susținut la Festivalul Posada Rock în 2019.
Înființată la sfârșitul anilor ’80 și cunoscând succesul internațional în 1994 cu albumul ”Wildhoney”, Tiamat ocupă un loc important în istoria rockului european. Adeptă a unui sound care a evoluat de la death metal la gothic atmosferic, trupa a înregistrat 10 albume de studio și, deși cel mai recent datează din 2012, reușește să atragă publicul la cele mai importante festivaluri de gen, unde oferă show-uri memorabile.
Setlist-ul Tiamat de pe 28 octombrie 2022 din Quantic se va concentra pe albumele ”Wildhoney” și ”Clouds”, dar va trece în revistă toate hit-urile trupei de-a lungul carierei de 30 de ani.
În deschidere vor evolua Abigail, cea mai longevivă trupă de doom metal din România, și Olympus Mons, reprezentați ai noului val de doom metal modern.

Sursa: Facebook Quantic

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută