Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Theory of Harmony

In teorie, dacă suntem oameni cu scaun la cap, putem să facem armonie? Hai să vedem și în practică:

„Având influențe din Blues, Folk, Pop-rock, muzica culta si Jazz, Matei Alexandru și Cătălin Sima încearcă sa construiască, prin muzica lor, un spațiu intim, introspectiv.

A Theory of Harmony explorează vastele posibilități armonice si nu numai, în încercarea de a vedea și a arata și altora ceea ce de obicei nu se vede, în încercarea de a turna lichidul color peste materia incoloră a diverselor trăiri umane.

Sunetul chitarelor acustice, adesea însoțit de aranjamente vocale, surprinde și îmbracă conținutul versurilor în hainele care i se potrivesc. Interesul solistului pentru muzica clasica și pasiunea chitaristului pentru jazz se îmbină oferind compozițiilor lor o eleganță aparte.

De la formule ritmice antrenante și solouri galopante de chitara, la căldura unui acord care nu are alt scop decât textura, experienta A Theory of Harmony Live aduce audienta intr-un mediu familiar în care se comunică emoții cât mai variate dar, în același timp unite prin soundul și imaginea, specifice proiectului, pe care cei doi muzicieni au reușit sa le creeze.”

– Text promo de Irina Stefanescu –

Intrarea liberă, aplauzele pe bază de donație!

Sursa: Trei Bețivi Bar/ facebook

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email