Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Thea – „Feelings”

THEA urcă în premieră pe scena noastră, alături de trupa ei. Concertul va avea loc pe terasă și intrarea este liberă.

La numai 20 ani, THEA este o tânără artistă talentată și carismatică, a cărei voce începe să se facă auzită în industria muzicală. Studiază muzica de la 6 ani, a început cu pianul, a continuat cu orele de canto, apoi și-a descoperit abilitățile de songwriter frecventând studiouri de producție muzicală. În prezent își desăvârșește calitățile artistice urmând cursurile unei facultăți internaționale de muzică la Londra.

Cu un timbru vocal aparte, ușor de recunoscut după ce ai ascultat-o chiar și o singură dată, pus în valoarea de tehnica vocală și de sensibilitatea ce o caracterizează, o poziționează pe THEA ca pe un jucător serios în industria muzicală.

În noiembrie 2021, THEA a lansat prima piesă de pe EP-ul de debut, „Feelings”, care conține un mix de melodii ce reflectă unele din cele mai profunde emoții, experiențe și gânduri ale artistei, ea scriind o bună parte din versurile și liniile acestor track-uri. Piesele de pe acest EP îmbină diferite sub-genuri ale muzicii pop.

„Pentru mine, muzica a fost mereu o extensie a cuvintelor, ca un limbaj secret, cel mai bun mod de a exprima emoții și sentimente profunde. Muzica ne conectează, ne apropie, ne face mai buni și creează legături care pot dura pentru totdeauna. Muzica este universul meu, este misiunea mea. Muzica mă împlinește, mă face fericită și vreau să transmit bucuria mea întregii lumi.”a declarat THEA.

THEA va avea concertul de lansare la Hard Rock Cafe, unde va cânta live, alături de trupa ei, toate melodiile de pe album.

Rezervări:

Online: https://bit.ly/rezervaacum

Telefon: 0754 400 900.

Sursa: Hard Rock Cafe/ facebook

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută