Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Party

Riff Riders & Concurs de bere la tap @ The Pub – Universității

Riff Riders & Concurs de bere la tap

Riff Riders & Concurs de bere la tap @ The Pub – Universității

 

Salutare, dragi prieteni ai distracției și ai unei beri de calitate! V-am pregătit ceva pe placul vostru.

Suntem încântați să vă invităm la o serie de evenimente speciale ce vor avea loc la The PUB Universității – ÎN FIECARE MIERCURI – concurs de bere la tap și muzică live pentru a vă încânta simțurile.

 

Concurs de Bere: Suntem singurii din România ce oferă acest concurs! Vrem să explorăm pasiunea pentru bere și măsura de competitivitate cu celelalte țări în timp real!

Tu ești barmanul!

 

Muzică Live cu RIFF RIDERS: O trupă de coveruri formată din muzicieni talentați care aduc în prim-plan atât hit-urile actuale cât și piese legendare. Actul muzical este o întreagă experiență, întinzându-se pe o plajă largă, aducând în fața publicului o fuziune de rock, pop rock, blues, funk și multe altele.

Premii și Surprize: Participarea la concursul de bere nu înseamnă doar o șansă de a-ți îmbunătăți skilurile de barman pentru prietenii tăi, dar…avem și PREMII !!! De la vouchere pentru bere, diplome la alte surprize, această seară vine cu avantaje exclusive pentru participanți.

 

Rezervări: Sună la 0728 843 782 și rezervă o masă.

MESELE PENTRU CONCURS SUNT LIMITATE, VA ROG SA SPECIFICATI DACA DORIȚI O MASA CU TAP DE BERE PENTRU PARTICIPAREA LA CONCURS!

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook The Pub – Universitatii

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută