Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Expoziții

The Musical Man @ Shopping City Suceava

The Musical Man

The Musical Man @ Shopping City Suceava

Expoziția The Musical Man, o călătorie ritmică în jurul lumii

Pășiți cu încredere, închideți ochii și lăsăți-vă purtați pe ritmurile muzicii de pe cele 7 continente.

Haideți cu noi într-o călătorie expozițională ritmică în jurul lumii, gândită și inițiată de Asociația ESCU, pe ritmuri nemaiauzite, pe tonalități excentrice și originale, între tradițional și modern, între spiritual și avangardist.

Vă invităm să descoperiți, înconjurați de note muzicale, de portative și instrumente autentice, o parte din istoria și evoluția culturii muzicale din jurul lumii.

Expoziția The Musical Man aduce, în premieră în România, zeci de instrumente și coloane sonore unice, completate de butaforii, de instalații interactive și elemente de decor originale, importate din peste 15 țări: din Europa și până în îndepărtatul Orient, din Africa și până în Americi.

În continuare, vă veți aventura prin exoticele jungle amazoniene, veți păși timid în templele budiste pentru a vă învălui în spiritualitatea Asiei, vă veți avânta în agitația marilor orașe și în misterul savanelor africane, debarcați la Carnavalul de la Rio, ca mai apoi să încheiați călătoria în mijlocul deșertului, pe ritmurile pline de viață ale tarabanelor din Orientul Mijlociu.

Aplecați-vă urechea și intrați într-o lume muzicală a spiritualității, a sonorităților arhaice și a ritmurilor moderne.

Exersează-ți talentul de muzician în spirit World Music la The Musical Man!

Dincolo de experiența expozițională propriu-zisă, imaginată pentru întreaga familie, am gândit și o serie de jocuri destinate celor mai mici dintre muzicieni.

Aceștia vor fi invitați să-și dea frâu liber imaginației și să-și încânte părinții cu propriile creații muzicale, în timp ce vor învăța cum să confecționeze instrumente muzicale din diferite materiale neconvenționale, multe dintre ele de uz casnic, alături de o zonă de exersare a spiritului artistic muzical cu instrumente clasice, plus tablete digitale cu jocuri muzicale și o hartă a lumii reimaginată după sonorități.

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută