Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

The Mono Jacks Simfonic @ Sala Palatului

The Mono Jacks Simfonic

The Mono Jacks Simfonic @ Sala Palatului

 

Ne-am văzut acolo pe 12 mai și ne-a cam plăcut. Ne întoarcem, dar de data asta venim cu o orchestră întreagă, așa că pe 29 februarie vă dăm întâlnire la Sala Palatului. Un concert cu totul altfel, The Mono Jacks x ALTOrchestra.

 

Despre The Mono Jacks

Trupa fondată de Doru Trăscău (ex-ab4) în 2008 a lansat un album de debut bine primit – Now In Stereo – în 2010, apoi a depășit numeroase schimbări de componență și un hiatus de doi ani până s-a regrupat, în 2017, în formula actuală. Cu o energie regăsită, The Mono Jacks au lansat la finalul aceluiași an mult așteptatul disc secund, Ușor distorsionat, un succes răsunător și eminamente neașteptat care a încununat 9 ani de eforturi, căutări și muncă făcută din pasiune.

Cu trei single-uri care au intrat repede în conștiința ascultătorilor de alternativ – „Un sfert de secundă”, „Infinit” și „1000 de DA”, și din ce în ce mai multe concerte cu casa închisă în toată țara, The Mono Jacks au lucrat în același timp neobosit la muzică nouă. Gloria, cel de-al treilea album, a sosit repede, la începutul lui 2020, lansat printr-un concert sold-out la Arenele Romane din București. Pe parcursul celor 11 piese The Mono Jacks reiau abordarea muzicală la intersecția dintre indie, alternative și post-punk, rafinând o amprentă stilistică proprie împreună cu versurile în română. În primăvara lui 2023 The Mono Jacks au lansat cel mai recent album de studio – „Norul nouă”- printr-un concert la Sala Palatului din București și un turneu național de promovare.

Muzica The Mono Jacks a răsunat până acum la mari festivaluri (Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTmania, Electric Castle) cât și prin turnee în toată țara, făcând mii de voci să cânte la unison cu ei.

 

Bilete online aici

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: IaBilet

 

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută