Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

The Mono Jacks | Backyard Season

Backyard Season este seria anuală de concerte pe timp de vară ce-ți aduce pe scenă cei mai cunoscuți artiști ai scenei indie-alternative din țară. Sezonul cu numărul 7 din București se va desfășura la Expirat, Halele Carol, cum probabil deja te-ai obișnuit în ultimii ani.

Artwork: Mircea Popescu

The Mono Jacks sunt o poveste despre perseverență, dăruire și urmărirea până în pânzele albe a visurilor care te definesc.

Trupa fondată de Doru Trăscău (ex-ab4) în 2008, care a lansat un album de debut bine primit – Now In Stereo – în 2010, a depășit numeroase schimbări de componență și un hiatus de doi ani până s-a regrupat, în 2017, în formula actuală. Cu o energie regăsită, The Mono Jacks au lansat la finalul aceluiași an mult așteptatul disc secund, Ușor distorsionat, un succes răsunător și eminamente neașteptat care a încununat 9 ani de eforturi, căutări și muncă făcută din pasiune.

Pe parcursul celor 11 noi, de pe al treilea album – Gloria, The Mono Jacks reiau abordarea muzicală la intersecția dintre indie, alternative și post-punk, rafinând o amprentă stilistică proprie împreună cu versurile în română.

Un nou album The Mono Jacks este pregătit pentru toamna lui 2022, prefigurat de single-urile „Aici acum” și ”Spune”.

Sursa: Expirat

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută