Meniu Zile și Nopți

The COLOR RUN 2023 - Spectacolor!

Timișoara - 20 mai | Iași - 10 iunie | Mamaia - 29 iulie | București - 16 septembrie

 ”Happiest 5k on the Planet”

The Color Run 2023

The COLOR RUN 2023 - Spectacolor!

Timișoara - 20 mai | Iași - 10 iunie | Mamaia - 29 iulie | București - 16 septembrie

„Happiest 5k on the Planet”

Cunoscută și drept „Happiest 5k on the Planet”, The Color Run este o cursă euforică în culori, care celebrează sănătatea, bucuria și originalitatea, diversitatea și comunitatea. Evenimentul a debutat în 2011, în Statele Unite ale Americii, iar în 2014 a fost organizat pentru prima dată și în România. Doar în 2015, peste 5 milioane de alergători au luat startul în +225 de evenimente, din peste 50 de țări!

Bineînțeles, nu vorbim despre maratoane sau despre o competiție de alergare în sine, deoarece evenimentele The Color Run sunt axate mai puțin pe timpii de alergare și mai mult pe distracția nebună de pe parcurs – un fel de întruchipare a vorbei „important nu este să câștigi, ci să participi”.

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu felul în care decurge un eveniment marca The Color Run, aceștia trebuie să știe că este vorba de o cursă necronometrată de 5 kilometri, în cadrul căreia mii de participanți sunt vopsiți din cap până-n picioare, în diverse culori, la finalul fiecărui kilometru parcurs, iar totul se întâmplă pe muzică antrenantă și energizantă.

Pulberea este aruncată de voluntari și de participanți deopotrivă, creând o atmosferă vibrantă și plină de bucurie, care este contagioasă.

Există și reguli, dar sunt doar două la număr: 1. Începi cursa în haine albe; 2. Finish-ul te găsește colorat! Tot ce trebuie să facă participanții este să respecte aceste două reguli simple și se vor distra garantat!

Mai mult, distracția continuă și după încheierea cursei. La fiecare eveniment The Color Run există o zonă de relaxare unde se folosește și mai multă pudră colorată, pentru a continua explozia de fericire și pentru a completa experiențele memorabile. Este cu siguranță cea mai tare experiență pe care o poți avea după o cursă de 5 kilometri!

În plus, dincolo de a fi un eveniment distractiv, The Color Run are și o componentă caritabilă. Fiecare eveniment colaborează cu o organizație caritabilă locală, iar o parte din taxele de înregistrare sunt donate pentru a le sprijini cauza. Acest lucru înseamnă că participanții nu doar se distrează, ci prin participare au și un impact pozitiv în comunitatea lor.

În 2023, The Color Run împlinește 9 ani de evenimente colorate și sărbătorește prin organizarea a 6 ediții. Primele două ediții au avut loc în București (pe 22 aprilie) și Cluj-Napoca (pe 6 mai) și poți intra pe conturile de social media The Color Run pentru a vedea cum a decurs totul în cele două locații.

Următoarele evenimente sunt programate după cum urmează: The Color Run Timișoara – 20 mai, The Color Run Iași – 10 iunie, The Color Run Mamaia – 29 iulie, iar la final, The Color Run se întoarce în București pentru o ediție de toamnă, pe 16 septembrie.

Înscrierile se pot face pe site-ul oficial
The Color Run România:
www.thecolorrun.ro,

iar pe pagina de Facebook: www.facebook.com/ TheColorRunRO

găsești fotografii, video şi ultimele informații despre eveniment.