Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Culinar

The Bordeaux Wine Experience @ Petry Bistro – Grill&Wine

The Bordeaux Wine Experience

The Bordeaux Wine Experience @ Petry Bistro – Grill&Wine

Marcați în calendare data de 22 noiembrie 2023 și pregătiți-vă pentru o seară unde ora 19:00 va fi doar începutul unei călătorii inegalabile în lumea vinurilor de clasă. Într-un cadru unde rafinamentul se întâlnește cu istoria, vă invităm la un eveniment ce va rămâne gravat în memoria gusturilor voastre.
Vă veți delecta cu un meniu exclusivist, însoțit de vinurile prestigioase ale cramei Mähler-Besse, fondată în 1892. Această cramă, un simbol al excelenței vinicole, țese împreună tradiția și modernitatea, creând vinuri ce se disting prin complexitate și finețe. Crama deține una dintre cele mai impresionante colecții de vinuri Grand Cru din lume, cu ediții care datează chiar din îndepărtatul an 1868, conservate încă în condiții perfecte.
Oaspetele nostru de onoare, Charles Dupeire, export brand manager și un adevărat expert al vinurilor, va traversa distanțele din inima regiunii Bordeaux direct la noi, pentru a împărtăși din tainele vinurilor ce și-au găsit locul în această colecție legendară. Prezentarea acestuia va fi susținută în limba engleză, garantând că finețea și eleganța vinului vor fi înțelese și apreciate în toată splendoarea lor.

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută