Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente

3 years Anniversary Party-The 7pm Club powered by ARTIZ @ Velo Coffee RO

3 years Anniversary Party-The 7pm Club powered by ARTIZ

3 years Anniversary Party-The 7pm Club powered by ARTIZ @ Velo Coffee RO

3 years Anniversary Party – Gangsta’s Paradise Theme – The 7pm Club powered by ARTIZ

Vă era dor de o seară tematică în stil ARTIZtic? Îți propun un party, în stilul 7pm Club-ului, with a twist.

Ai mai participat vreodată la 7pm Club? Atunci clar trebuie să fii prezent/ă!

N-ai ajuns niciodată? Este momentul perfect pentru a începe!

Gangsta’s Paradise themed night readuce, în lumina difuza a serii, stilul anilor ’20, într-un mister complex, with some unfinished business. Pornim într-o călătorie în care fiecare alegere poate avea consecințe, iar lupta pentru putere este una elegantă, dar atent gândită, poate chiar putin dangerous! Fiecare activitate propusă în această serată te va duce mai aproape de al tău destin!

Mafia games, strategy combats, party till dawn.

Locație: Velo Coffee, Brașov

7pm-till late

Dress code: Old-fashined gangster, Mob wife, Creative Black Tie

The 7pm Club powered by ARTIZ – Entry:

50 RON: pre-reservations till 20 FEB

70 RON: after 21st FEB

Înscrie-te acum prin mesaj privat pe Facebook sau pe Whatsapp la 0720 009 263!

Organizator: Iza Florina Porumbu – fondator ARTIZ Theatre Company, actriță, regizor, producător și organizator de evenimente.

PS: Letter for my past, present and future 7pmers

Nici nu știu când au trecut acești 3 ani, dar știu clar că am făcut amintiri din seratele de 7pm Club cât pentru o viață întreagă. În fiecare joi seară, cu mici excepții, zeci de oameni faini ai Brașovului s-au strâns împreună și au dat naștere unor conexiuni valoroase. Prima scânteie, din serile de 7pm, a creat multe interacțiuni; relații personale, prietenii strânse, povești de dragoste, colaborări de toate tipurile și formele, proiecte profesionale și creative, ba chiar mai mult – o familie fericită cu doi copii.

Mă bucur să fi fost parte din organizarea acestui club de socializare, să va cunosc, să colaborăm, să ne împrietenim și să ne bucurăm de artă în viață noastră palpitantă! Ați făcut serile și săpămânile în Brașov mult mai colorate și vă sunt profund recunoscătoare!

Am avut seri de Trivia, dezbateri, improvizație, jocuri de rol, sute de exerciții de teatru și creativitate, am învățat skill-uri valoroase, ne-am îmbunătățit public speaking-ul, am ras foaaaarte mult, am cântat, am dansat, am trecut prin zeci de seri tematice – you name it, we’ve probably done it as well!

Apreciez fiecare moment, fiecare gand si toata energia oferita in cadrul acestui club. Ma bucur ca ati ales, de 3 ani de zile, sa petreceti timp impreuna si sa pastrati mereu un loc pentru arta si oameni faini in viata voastra!

Chapeaux, ne vedem la party!

Iza

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută