Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Spectacole

Teoria probabilității | Spectacol – lectură @ REACTOR Cluj

Teoria probabilității | Spectacol - lectură @ REACTOR Cluj

Teoria probabilității | Spectacol – lectură @ REACTOR Cluj

𝑇𝑒𝑜𝑟𝑖𝑎 𝑝𝑟𝑜𝑏𝑎𝑏𝑖𝑙𝑖𝑡𝑎̆𝑡̦𝑖𝑖 este un text care pornește de la povestea unei eleve de liceu care se opune petiției pe care colegii ei o scriu împotriva profesorului lor de fizică. Este lecția de fizică la care copiii iau parte și care anunță o înlănțuire de cauze și efecte care devin de neoprit și căreia Ruxandra încearcă să le facă față.

𝗧𝗲𝗼𝗿𝗶𝗮 𝗽𝗿𝗼𝗯𝗮𝗯𝗶𝗹𝗶𝘁𝗮̆𝘁̦𝗶𝗶
De Eliza Păuna
regia: Robert Kocsis
cu: Christian Har, Ana-Maria Marin, Duncan McKee, Victor Muntean, Oana Rotaru

Accesul este gratuit, însă pentru a participa este necesar să vă rezervați un bilet cu valoare 0, disponibil pe Eventbook, aici.

Ajuns la cea de-a VIII-a ediție, Drama 5 este un proiect Reactor de creație și experiment care susține dezvoltarea dramaturgiei românești, printr-un program anual de rezidențe de scriere dramatică oferită unui număr de cinci autori. Programul se desfășoară sunt mentoratul Alinei Nelega, scriitoare și cadru universitar.

În luna septembrie sunteți invitați să descoperiți voci dramaturgice noi și puternice în spectacole-lectură bazate pe textele dezvoltate de rezidenții Drama 5 2023: Maria Angele, Irina Ionescu, Eliza Păuna și Andreea Anca, iar în luna noiembrie va avea loc premiera spectacolului scris de rezidenta Cleopatra Constantinescu.

Eveniment în cadrul proiectului „Drama 5. Ediția a VIII-a”, cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Eveniment cofinanțat de Primăria, Consiliul Local și Consiliul Județean Cluj-Napoca prin proiectul „Reactor 2023. Conexiuni” și Uniter.

Sursa: Reactor Cluj – Facebook

 

 

 

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută