Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Teatru

Credit (Matt Hartley) @ Teatrul Metropolis

Credit

Credit (Matt Hartley) @ Teatrul Metropolis

 

Am dat orașului mai multe șanse decât merită și nu primim nimic înapoi.

Londra anului 2017. Două cupluri închiriază împreună o garsonieră. Intimitatea devine un lux pierdut, iar să deții un apartament, un vis ce pare imposibil de împlinit. Poate prietenia dintre cele două cupluri să supraviețuiască tensiunilor provocate de diferențele de statut financiar?

Credit, în regia lui George Lepădatu, este un spectacol despre modul în care o criză economică poate afecta relațiile interumane, surprinzând momentul în care devine mai importantă situația financiară a celorlalți decât sentimentele pe care le avem unii pentru alții.

 

Spectacolul Credit este despre fragilitatea vremurilor pe care le trăim. Este despre orice tânăr care caută stabilitate și o viață de cuplu care să conducă spre o căsnicie fericită. Prin moștenirea unei sume considerabile, relațiile de prietenie dintre personaje sunt puse la îndoială. Produsul artistic Credit devine mult mai valoros datorită implicării și profesionalismului celor 4 tineri actori. Toată echipa acestui proiect este una tânără, cu perspective notabile. De acum, destinul spectacolului e în mâinile lor, ceea ce mă conduce către liniște și siguranță.” – George Lepădatu, regizorul spectacolului

 

Cu: Diana Mănăilă, Jawad Shahbazimoghadam, Ana Bumbac, Andrei Barbu

  • Regia: George Lepădatu
  • Scenografia: Ana-Maria Mănăilă
  • Sound design: Andrei Raicu
  • Lighting design: George Lepădatu
  • Mișcarea scenică: David Mandache
  • Traducerea: Kiki Simion
  • Afiș: Yasmin Petroșanu

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Teatrul Metropolis

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută