Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Taylor @ True Club

Taylor

Taylor @ True Club

 

În data de 18 iunie, 2023, una dintre cele mai apreciate formații rock ale noului val, Taylor, va susține un concert de zile mari în București, în True Club!

Codruț Croitoru, (ex-CompactB, ex-Schimbul 3 și în prezent membru al formațiilor Taylor și Meșterii Rock) vă invită alaturi de colegii săi din formația Taylor la un super concert pop-rock.

Formația Taylor este considerata de mulți oameni de specialitate ca fiind unul dintre cele mai valoroase produse pop-rock ale noului val, o formație care poate fi un nume nou pentru mulți dar care este alcătuită din muzicieni ce aparțin mai multor generații, muzicieni cu experiență, care au cântat de-a lungul anilor cu nume precum Compact, Pasărea Rock, Schimbul 3, Valeriu Sterian&Compania de Sunet, Accent, Sfera, Mihai Pocorschi & Formula 5, Vh2.

Vă așteptam așadar duminica, 18 iunie, la un super concert Taylor!

 

Formația Taylor a luat naștere la inițiativa lui Codruț Croitoru, absolvent de Conservator (Universitatea Națională de muzică, București) la secția compoziție, unde l-a avut îndrumător și mentor pe regretatul Anton Șuteu.

Codruț Croitoru și-a început activitatea pe scena rockului românesc cu prima sa trupă, The Crown, în anii în care era elev al liceului de Artă din orașul natal, Pitești, trupa cu care a continuat și în anii de studenție, și cu care a lansat un album.

Ulterior a ajuns să colaboreze pentru o perioadă lungă, cu Adrian Ordean, Codruț fiind solist vocal, în perioada 2012-2019, în toate proiectele cunoscutului muzician (trupa Ordean, Pact, Schimbul 3 și Compact B). Din anul 2020 și până în prezent Codruț Croitoru este solist vocal și în formațiile Pasărea Rock și Meșterii Rock (formații în care activează foștii membrii Phoenix Josef Kappl și Ovidiu Lipan Țăndărică).

Tot în anul 2020 Codruț a decis să facă următorul pas și să pornească la drum cu un nou proiect, în care să își cânte propriile compoziții. Așa a luat naștere Taylor. În 2022 a fost lansat primul album discografic, un album-conceptual numit “Dincolo de măști“, un album în care toate cântecele spun împreună o poveste, povestea adevărului. În prezent formația Taylor se află în curs de definitivare a celui de-al doilea material discografic, iar câteva dintre cântecele de pe noul album se regăsesc deja în playlistul de concert.

 

Componența Taylor:

Codruț Croitoru – solist vocal, chitară, compoziție, synth,producător (ex-The Crown, ex-Premier, ex-Ordean, ex-Pact, ex-Schimbul 3, ex-Compact B, în prezent activează și la Meșterii Rock).

Florin Laghia – chitară (ex-Accent, ex-Premier, ex-Foișorul de Folck, ex-Sfera, ex-Aron, ex-Est)

Victor Iovan – chitară bas (ex-Premier, ex-Schimbul3)

Marius Vintilă – tobe (ex-Formula5&Mihai Pocorschi, ex-Valeriu Sterian&Compania de sunet, ex-Mike Godoroja&Blue Spirit, ex-Ordean)

Alexia Ștefan & Bianca Ștefan – backing vocals (Hypnotic Șiș)

 

  • Susținere artiști: 40 lei

Rezervări & info: 0727 488 087

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook True Club

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email