Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

TAYLOR – live in concert

TAYLOR - live in concert

Formația Taylor a luat naștere la inițiativa lui Codruț Croitoru, absolvent de Conservator (Universitatea Națională de muzică, București) la secția compoziție, unde l-a avut îndrumător și mentor pe regretatul Anton Șuteu.

Codruț Croitoru și-a început activitatea pe scena rockului românesc cu prima sa trupă, The Crown, în anii în care era elev al liceului de Artă din orașul natal, Pitești. Ulterior a ajuns să colaboreze pentru o perioadă lungă, cu Adrian Ordean, Codruț fiind solist vocal, în perioada 2012-2019, în toate proiectele cunoscutului muzician (trupa Ordean, Pact, Schimbul 3 și Compact B).

În anul 2020 Codruț a fost cooptat ca solist vocal in formatia Pasarea Rock(formatie in care activeaza si in prezent)

Tot in anul 2020, Codruț Croitoru a decis să facă următorul pas și să pornească la drum cu un nou proiect, în care să își cânte propriile compoziții. Așa a luat naștere Taylor, iar primul album “Dincolo de măști”, a fost lansat la inceputul acestui an.

Povestea albumului “Dincolo de masti”…

„Adevărul zăcea bolnav într-o rezervă de spital până când un medic de gardă l-a trezit şi i-a spus „OPERAŢIA S-A TERMINAT, totul e bine acum, dar mai uşor cu CAII APOCALIPSEI!”.

Când îşi reveni, plecă să-şi vadă vechiul oraş… CE AMĂGIRE! Totul era schimbat, ca şi când ar fi greşit trenul, oraşul, timpul, etc. Îşi aminti de ideile unui vechi prieten cunoscut ca PROFETUL – mare vizionar

care se gândea cum ar fi de s-ar opri timpul şi s-ar pune pe PICTAT ÎNTREG ORAŞUL în toiul nopţii. De unde… Aşteptând o SURPRIZĂ, constată cum începu să PLOUĂ.

Îşi aminti ce FURTUNĂ se făcuse între el şi cea pe care-o iubea – o infirmieră care a insistat să fie readus la viaţă. Atunci, într-un moment de luciditate, se hotărî:

„Trebuie să fac ceva SĂ POT SĂ TRĂIESC în acest oraş de MĂŞTI, indiferent cine-ar fi VINOVAT. Poate va fi la fel de greu ca un JOC DE NOROC, dar oraşul trebuie să-şi DEA MASCA JOS întru adevăr!”

Componența Taylor:

Codrut Croitoru – solist vocal, chitară, compoziție, synth,producator (ex-The Crown, ex-Premier, ex-Ordean, ex-Pact, ex-Schimbul 3, ex-Compact B, în prezent activează și la Pasăarea Rock).

Florin Laghia – chitară (ex-Accent, ex-Premier, ex-Foișorul de Folck, ex-Sfera, ex-Aron, ex-Est)

Victor Iovan – chitară bas (ex-Premier, ex-Schimbul3)

Marius Vintilă – tobe (ex-Formula5&Mihai Pocorschi, ex-Valeriu Sterian&Compania de sunet, ex-Mike Godoroja&Blue Spirit, ex-Ordean)

Alexia Stefan & Bianca Stefan – backing vocals (Hypnotic Sis)

Va asteptam la o seara de ROCK de cea mai buna calitate in la The Pub, in București (zona Universitate), vineri, pe 18 noiembrie, de la ora 20:00, unde pe langa cele mai indragite cantece Taylor de pe primul album va vor fi prezentate si cateva dintre cantecele celui de-al doilea disc Taylor aflat in pregatire!🤘🎸

Bilete aici.

Pret bilet 40 lei

Rezervari: 0728843782

Vezi mai multe evenimente la THE PUB.

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută