Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Târg

Târg de viniluri @ Aftăr Stube

Târg de viniluri

Târg de viniluri @ Aftăr Stube

Vintage Pop-Up Shop 

Târgul de viniluri din Brașov revine sâmbătă și duminică (13, 14 Iulie) între orele 12.00 – 22.00, în Aftăr Stube, pe str. Alecu Russo nr. 4.

Un eveniment adresat tuturor pasionaților de muzică, fie audiofili sau DJ-i, al cărui soundtrack va fi asigurat pe parcursul ambelor zile cu vinyl only DJ sets de la: Mera, JB, Oreste, Luca, Ivan, Sergiu DSJ.

De la Rock (Classic, Hard, Progressive, Psychedelic sau Heavy Metal), Pop, Hip-Hop, Jazz, Funk, Soul, Disco, până la cele mai variate albume și single-uri de muzică electronică: House, Techno sau IDM, vă invităm să descoperiți vasta selecție a expozanților noștri, nelipsite fiind nici clasicele noastre titluri autohtone.

De asemenea, pop-up shop-ul Alumera creat din dragoste pentru haine și natură, vă așteaptă cu o serie de articole vintage. Cumpărând haine unicat, ne veți ajuta să protejăm planeta și să donăm către Asociația T. Viață pentru Suflete.

Târg de viniluri – Așadar, vă așteptăm la Aftăr Stube să scotocim printre discuri și haine, și să ne bucurăm din plin de un weekend memorabil!

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută