Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Șaraimanic La Palat: Taraf de Caliu @ Teatrul Godot

Taraf de Caliu

Șaraimanic La Palat: Taraf de Caliu @ Teatrul Godot

 

În seria „Șaraimanic La Palat” vom urca Maeștrii muzicii lăutărești pe scena pe care o merităm. Lăutarul devine Artist, iar Concertul un Regal.

Pe 27 ianuarie Haiducii vor deveni Prinți și ne vor suci mințile cum doar ei știu. Taraf de Caliu cucerește Palatul!

La Palatul Bragadiru vom avea și un festin culinar, să vă hrănim toate simțurile. Abasc ne va întreține coloana sonoră și mișcările seratei dansante șaraimanice.

  • Dress code: cât de regal cu putință.

 

Program:

  • 20:00 – 21:00 – Abasc DJ Set
  • 21:00 – 23:00 – Taraf de Caliu
  • 23:00 – 00:00 – Abasc DJ Set

Taraf de Caliu

Haiducii s-au întors. După mai bine de 30 de ani de turnee în jurul lumii, membrii fondatori Taraf de Haidouks s-au întors acasă și au pornit, sub bagheta Șaraimanic, un nou proiect – Taraf de Caliu.

Muzicienii din Clejani sunt ultima generație de lăutari care duc mai departe această muzică tradițională din sudul României, muzica ce i-a făcut unul dintre cele mai apreciate gipsy band din lume. Sub arcușul magic al violonistului Caliu, haiducii au pornit din nou la drum.

 

Din 1991, anul când muzica lor a început să cucerească Europa de Vest, până în prezent, muzicienii din Clejani au concertat aproape în toate continentele lumii, în metropole precum Tokyo, Singapore, Paris, New York, Los Angeles, Istanbul sau Londra.

Printre fanii lor declarați se numără Yehudi Menuhin, Kronos Quartet (cu care au cântat și înregistrat), actorul Johnny Depp (alături de care au apărut în filmul “The Man Who Cried”) sau Yohji Yamamoto, renumitul designer de modă. În anul 2002, muzicienii au primit premiul BBC World Music pentru cel mai bun grup din Europa şi Orientul Mijlociu.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România

Teatrul Godot

Sursa: Teatrul Godot

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută