Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

TajNic | Open Source

Chamber Jazz prezintă:

Open Source

Albert Tajti | pian
Iulian Nicolau | tobe
Florian Nicolau | bas

Pianistul Albert Tajti, basistul Florian Nicolau și toboșarul Iulian Nicolau s-au cunoscut si au dezvoltat o frumoasa prietenie în timp ce lucrau împreună la proiectele The Jam Community și, de mai bine de 5 ani, colaborează în diverse formule pe scena muzicală românească de jazz.

De curând, au decis să dea formă experiențelor muzicale din acești ani și să exploreze posibilitățile de compoziție și de improvizație muzicală care s-au născut la concertele susținute de-a lungul timpului. Open Sourse oferă o selecție de compoziții proprii cu influențe jazz, funk și muzică contemporană, la care se adaugă o serie de compoziții spontane.

Compozitor și pianist de jazz, Albert Tajti se află pe scenele festivalurilor românești de jazz și ale evenimentelor culturale din ultimii 10 ani, lucrând alături de unii dintre cei mai mari muzicieni și interpreți. Interesul său pentru muzica nouă și sound-uri noi l-a determinat să exploreze o gamă largă de genuri muzicale în cadrul colaborările sale: funk, afro beat, electro și hip hop. Dincolo de proiectele multiple în care se implică, își dezvoltă propria colecție de compoziții pentru proiectele sale viitoare și se alătură anual, pentru a preda, taberei de jazz Icon Arts.

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email