Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Spectacole

SWORDS – Spoken Word Sessions | S1E3 @ Control Club

Spoken Word Sessions

SWORDS – Spoken Word Sessions | S1E3 @ Control Club

 

Al treilea episod din seria de evenimente SWORDS – Spoken Word Session aduce un spectacol în premieră la București: E581 – live performance by PEACE THE GUN (Dumitru Fanfarov, Von Aim și Eugen Gavriliuc) & Mugur Grosu – duminică, 12 februarie, de la ora 19:00, la Control Club.

 

Pe teritoriul României și al Republicii Moldova, Drumul european E581 este o componentă a coridorului IX european (cale ferată și șosea, pe o distanță de 3400 de km): Helsinki – Sankt Petersburg – Moscova – Kiev – Chișinău – București – Dimitrovgrad – Istanbul -Alexandropolis. Pe scena din Control Club, E581 propune publicului o experiență imersivă, în care momentele spoken word se îmbină cu pasaje muzicale, într-un spectacol inedit.

 

PEACE THE GUN – grup format din artiștii moldoveni Dumitru Fanfarov, Von Aim și Eugen Gavriliuc – este rezultatul ascultării unui instinct, atât cât a mai rămas din el, într-o lume în continuă ruinare.

Von Aim este producător, ex-vocalist al trupei de grindcore Abnormyndeffect, în prezent vocalist în trupa SPD (Self Programmed Deaf), unul dintre coordonatorii Ministerului Subculturii și organizator de evenimente ce vin să susțină discursul alternativ în materie de petreceri electro/ jam-uri/ spoken word/ metal sau hiphop.

Eugen Gavriliuc este basist în trupa SPD (Self Programmed Deaf) din Republica Moldova. Arhitect și fost profesor la UTM, dar și mare iubitor de muzică electronică, fiind unul dintre fondatorii grupului și seriei de evenimente marca SQUAD.

Dumitru Fanfarov este poet și MC, a debutat în 2020 cu volumul „stepă și transă” la editura Max Blecher.

 

Mugur Grosu este scriitor, artist și performer. De profesie marinar, n-a părăsit niciodată uscatul. E preocupat de poezie în toate formele sale, și de aducerea ei în spațiul public prin instalații, performance și proiecte de scenă sincretice – în care aduce împreună literatura, arta și muzica. Pe scena SwordS, Mugur își va sărbători semicentenarul.

 

SWORDS – Spoken Word Sessions își propune să aducă laolaltă poeți, actori, autori și performeri, în spectacole spoken word, completate de muzică și proiecții multimedia, cu frecvență bilunară, la Control Club (Constantin Mille, 4).

Seria de evenimente SWORDS – Spoken Word Sessions este organizată de Control Club și Liveland. Curatori: Cosmin Perța și Iulian Morar.

 

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România

Sursa: Facebook Control Club

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email