Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Teatru

Sunt o babă comunistă @ Teatrul Național Timișoara

Sunt o babă comunistă @ Teatrul Național Timișoara

Sunt o babă comunistă @ Teatrul Național Timișoara

după romanul lui Dan Lungu

Durata spectacolului: 1h45

La 30 de ani după căderea lui Ceaușescu încă mai există nostalgici, încă mai există persoane care, în ciuda dificultăților prin care treceau „pe vremuri”, consideră că atunci o duceau mai bine. Comunismul rămâne o perioadă definitorie pentru România.

Venit în continuarea cărții lui Dan Lungu, spectacolul SUNT O BABĂ COMUNISTĂ, pus în scenă de Teatrul Național, o aduce pe Emilia Apostoae în noul deceniu. Ea este deja „celebra babă comunistă”, datorită cărții în care apare, și este pusă în ipostaza de a-și apăra convingerile public, la televizor, la o oră de maximă audiență.  Căci noua lume a secolului XXI se întâmplă în fața televizorului. O emisiune în căutare de senzațional, „Cineva Cândva”, nu are, însă, nici cea mai mică intenție de a argumenta perspectiva Emiliei, ci caută să ofere circ publicului.

Distribuția: Claudia Ieremia (Emilia Apostoae), Ion Rizea (Țucu), Matei Chioariu (Regizorul de platou), Iuliana Crăescu (Alice), Roberta Popa Ionescu (Prezentatoarea), Cătălin Ursu (Povestitorul de bancuri), Ana Maria Cojocaru (Doamna Rozalia), Doru Iosif (Securistul / Călugărul Dorofte), Alecu Reus (Cameraman 2), Cristian Szekeres (Cameraman 1/Cetățeanul revoltat), Romeo Ioan (Soțul lui Alice), Ionuț Iova, Raul Lăzărescu, Răzvan Ciocoi/ Darius Zet și Marin Lupanciuc (Baletul emisiunii)

Sursa: Teatrul Național Timișoara

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută