Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Festival

Summer in the City 2023

summer in the city

Robbie Williams, cel mai mare entertainer al momentului, va susține un concert spectaculos în cadrul festivalului Summer in the City, ce va avea loc în București, la Romexpo, între 18-19 august. Evenimentul va reprezenta o ocazie extraordinară de a asculta una dintre cele mai mari și iubite voci ale timpurilor noastre, urcând pe scenă și dând viață unei serii memorabile de hituri!

summer in the city reprogramat 2023 afis

În preambulul spectacolului lui Robbie Williams ce va avea loc pe 19 august vor canta The EditorsAbby RobertsCalum Scott, iar pe 18 august se vor urca de scană Jason Derulo și artiști romani, printre care Nicole Cherry.

 

Jason Derulo, premiat cu un număr record de 14 discuri de platină, artist, antreprenor și senzație a Tik-Tok-ului va aduce party-ul pe scena Romexpo vineri, 18 august! Jason Derulo s-a impus încă din anii 2000 că o “forță” globală a peisajului pop internațional. A dat lovitura în muzică la numai 20 de ani, iar de atunci a vândut 250 de milioane de single-uri în întreaga lume, cel mai faimos dintre acestea fiind “Watcha Say” care s-a vândut într-un număr record de 200 de milioane de discuri. Un artist multipremiat, Jason Derulo a lansat o pleiadă de single-uri iconice: “Wiggle”, “Talk Dirty”, “Want to Want Me”, “It Girl”, “In My Head”, “Ridin’ Solo” , aducând pe scenele internaționale un entuziasm “contagios”, dragostea pentru muzică, distracție și dans!

La finalul zilei de 18 august va mixa muzica DJ Orkun Bozdemir care are o experiență de peste 15 de ani în muzica de clubbing din Turcia, dar care a urcat pe scene importante din toată lumea!

Abby Roberts, un fenomen mondial în industria beauty și divertisment va cânta sâmbăta, 19 august pe scena Summer in the City! Make-up artist, vedetă a TikTok-ului, solista britanică în vârstă de numai 22 de ani, Abby Roberts este deja o “vedetă” a generației sale care și-a câștigat popularitatea pe rețelele sociale prin talentul său de make-up artist și conținutul original de divertisment. Cu o abordare inovatoare și captivantă, Abby a reușit să atragă milioane de urmăritori în întreaga lume și să devină un influencer de referință în domeniul frumuseții pe rețelele de socializare, dar mai ales a entertainment-ului. Pe scena de la Romexpo vor răsuna: single-ul principal „Paramaniac”, piese precum „Cigarette Burns” și „Video Girl”.

Calum Scott revine în România la festivalul Summer in the City de la Romexpo, București pentru două zile de muzică live, dans și energie pozitivă. Cu o carieră impresionantă în spate, Calum Scott s-a remarcat pe plan internațional prin vocea să puternică și compozițiile pline de sensibilitate. Albumul său de debut, “Only Human”, a ocupat locul 1 pe iTunes în peste 20 de țări și a vândut peste un milion de exemplare ajustate. Hitul său single, “You Are The Reason”, a obținut discul de platină și a înregistrat peste 1 miliard de streamuri în întreaga lume. Billboard a lăudat vocea pură și versurile sensibile ale lui Scott, în timp ce The Huffington Post a descris albumul său de debut că fiind convingător și impresionant.

Editors vor aduce un val de energie festivalului Summer in the City, muzică brit-pop-rock și indie, zilei de 19 august. Cunoscută pentru sunetul intens și unic, trupa britanică revine în țară cu noul lor single „Heart Attack”, lansat în premieră anul acesta. O explozie electronică de sintetizatoare inspirate din anii ’80 și pad-uri epice de tobe, Heart Attack “incapuseleaza” esența trupei. Vocea tulburătoare a lui Tom Smith dă viață versurilor pasionale și obsesive ale piesei, definind astfel stilul muzical Editors și pregătind publicul pentru o experiență muzicală incendiară la Summer in The City, pe 19 august, la Romexpo.

Nicole Cherry este primul artist român confirmat la Summer in The City, la prima ediție. Cu peste 200 de mii de subscriberi și 120 milioane de vizualizări pe Youtube, solista-fenomen în vârstă de numai 24 de ani este una dintre vocile remarcabile ale industriei muzicale din România, artistă, songwriter și actriță. Cu nenumărate hituri în topurile radio și TV, incluse în multiple playlisturi pe magazinele digitale, milioane de vizualizări pe YouTube și milioane de fani pe social media, Nicole Cherry s-a poziționat în cei 10 ani de carieră că un artist top, cu show-uri memorabile. ”Memories”, ”Florile tale”, ”Din cauza ta”, ”Dansează amândoi” sunt doar câteva din piesele relevante care definesc un repertoriu complex. Totodată, ea este cunoscută publicului român din aparițiile TV (“Te Cunosc de Undeva”) și cinematografice. Ea va urca pe scena pe 18 august și va fi precedată de Eva Timush.

Născută în Republica Moldova, Eva Timush muncește la visulei de când se știe, în copilărie participând la zeci de concursuri de talente. Dupa ce s-a facut remarcată la Vocea României, Eva Timush a lansat prima sa piesă, „Tattoo”, în 2022, alături de echipa Global Records, însă ea se făcea deja remarcată la TV și în mediul online. Prezența și talentul său indiscutabil i-au adus artistei o comunitate numeroasă pe social media, având aproape 400K, individual, pe TikTok și Instagram.


Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută