Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Proiecții de film

Strays @ Happy Cinema – Grădina de Vară Herăstrău

Strays

Strays @ Happy Cinema – Grădina de Vară Herăstrău

 

Vizionare de film pet friendly

Știm că ai un prieten bun, bun de tot, pe care nu vrei să-l lași acasă nici când pleci la film. Da, vorbim chiar despre cățelul tău! La vizionarea “Scăpați din lesă” e adunarea celor mai buni prieteni la Herastrau Open Air

 

Se spune că un câine este cel mai bun prieten al unui om, dar ce se întâmplă dacă omul este un mizerabil? În acest caz, ar putea fi timpul pentru o răzbunare dulce, în stil unui cățeluș.

Când Reggie (Will Ferrell), un Border Terrier naiv și optimist, este abandonat pe străzile orașului de către stăpânul său, Doug (Will Forte), Reggie este sigur că iubitul său stăpân nu l-ar părăsi niciodată intenționat.

Dar odată ce Reggie se întâlnește cu un Boston Terrier cu gură mare și vorbărie rapidă, pe nume Bug (Jamie Foxx), un vagabond care își iubește libertatea și crede că stăpânii sunt pentru fraieri, Reggie își dă seama în sfârșit că a avut o relație toxică și începe să îl vadă pe Doug ca pe un ticălos fără inimă ce este.

Hotărâți să se răzbune, Reggie, Bug și prietenii lui Bug – Maggie (Isla Fisher), un ciobănesc australian deștept care a fost pus pe tușă de noul cățeluș al stăpânului ei, și Hunter (Randall Park), un dog german neliniștit, stresat de munca sa ca animal pentru sprijin emoțional – pun la cale un plan și pornesc într-o aventură spectaculoasă pentru a-l ajuta pe Reggie să găsească drumul spre casă… și să-l facă pe Doug să plătească mușcându-i membrul pe care îl iubește cel mai mult (atenție, nu vorbim despre piciorul lui!).

 

Distribuție/voci originale: Jamie Foxx, Will Ferrell, Isla Fisher, Hannah Culwell

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi EvenimenteFilme și Festivaluri din România ?

Sursa: Happy Cinema

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută