Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente

Stil vestimentar pentru adolescenţi

De obicei, prima impresie pe care o avem despre o persoană pe care abia am cunoscut-o este vizuală, iar îmbrăcămintea joacă un rol foarte important în formarea ei.

Prin felul în care ne îmbrăcăm, le comunicăm celorlalţi care sunt preocupările noastre, din ce mediu facem partece activităţi desfăşurămce pasiuni, talente sau preocupări avem.

Cunoaşterea codului vestimentar ne ajută să ştim cum să ne îmbrăcăm potrivit diferitelor contexte şi ocazii.

Vom discuta, De obicei, prima impresie pe care o avem despre o persoană pe care abia am cunoscut-o este vizuală, iar îmbrăcămintea joacă un rol foarte important în formarea ei.la cele două întâlniri ale atelierului nostru, despre schimbările care apar în viaţa unui adolescent, nevoia de reinventare a stilului vestimentar, dorinţa de a nu mai fi cosiderat copil, nevoia de exprimare prin vestimentaţie şi accesorizare.

Învăţăm cum să ne alegem hainele în funcţie de conformaţie şi descifrăm împreună diferite coduri vestimentare, cu ajutorul imaginilor.

Aflăm ce trebuie neapărat să avem în garderoba de bază – necesarul minim care să acopere toate situaţiile impuse de codul vestimentar şi cum să ne alegem accesoriile în concordanţă cu hainele.

Analizăm la atelier imagini cu persoane îmbrăcate corect sau incorect, în funcţie de context.

foto: pexels

Sursa: Fundația Calea Victoriei

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email