Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Ștefan Bănică @ Sala Polivalentă BT Arena

Ștefan Bănică

Ștefan Bănică @ Sala Polivalentă BT Arena

La Sala Polivalenta BTarena din Cluj-Napoca are loc cea mai asteptata productie muzicala din Romania: CONCERTUL ANIVERSAR DE CRACIUN STEFAN BANICA – 20 DE ANI, un show impresionant de sunet, lumini si efecte grafice, ce aduce pe aceeasi scena magia Craciunului, cele mai indragite piese ale artistului si invitati speciali.

Concertele extraordinare de Crăciun marca Ștefan Bănică aniversează, în luna decembrie, 20 de ani de existență. Una dintre cele mai complexe producții muzicale românești, cel mai longeviv eveniment continuu pe scena Sălii Palatului din București din ultima jumătate de secol. În cifre, faptele se pot însuma astfel:

" "

79 de concerte de Crăciun sold-out din 2002 și până în prezent;

Peste 350.000 de spectatori;

Peste 150 ore de muzică live doar la Concertele de Crăciun.

Ștefan Bănică a deschis drumul producțiilor muzicale de amploare în România în 2002 și a devenit singurul artist român care susține, an de an, un eveniment atât de complex.

Concertele de Crăciun Ștefan Bănică sunt adevărate repere pentru luna decembrie prin autenticitate, spectaculozitate și complexitate. Muzică live, lumini și decoruri de poveste, ecrane uriașe, efecte speciale, invitați-surpriză din mai multe genuri muzicale – pop, rock, folk, folclor – zeci de dansuri și interpretări impresionante, într-una dintre cele mai mari producții muzicale din România.

Concertele extraordinare de Crăciun Ștefan Bănică reprezintă, de 20 ani încoace, un mod tradițional de intrare în perioada sărbătorilor de iarnă, în atmosfera magică a Crăciunului. O poveste de neegalat în peisajul muzical din România.

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută