Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Doar o dată-i Crăciunul – Ștefan Bănică

Doar o dată-i Crăciunul

După o pauză de 2 ani, impusă de pandemie și restricții, Ștefan Bănică revine în luna decembrie la Sala Palatului cu celebrele sale concerte de Crăciun, o tradiție fără egal în showbiz-ul românesc.

 

  • Biletele se găsesc online pe vandbilete.ro, entertix.ro, salapalatului.ro și la casa de bilete a Sălii Palatului. Informații: 0745.171.770, 0725.964.621

 

Familiile și prietenii se reunesc la Concertul Extraordinar de Crăciun Ștefan Bănică pentru a intra în atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă la cel mai așteptat eveniment al lunii decembrie. Concertul Extraordinar de Crăciun Ștefan Bănică a făcut istorie, atingând recorduri imposibil de egalat de un alt artist român, atât ca număr de spectatori (peste 340.000), cât și ca număr de concerte sold-out (76 show-uri de Crăciun), însumând peste 150 ore de muzică live.

Muzică live, decoruri de poveste, lumini spectaculoase, ecrane uriașe, efecte speciale, invitați-surpriză, zeci de dansuri și interpretări impresionante, într-una dintre cele mai complexe producții muzicale din România.

 

Citește mai multe aici

Sursa: Sala Palatului

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email