Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Stand Up Therapy: Povești de adormit adulții

stand up therapy

“Povești de adormit adulții”

Un proiect muzical plin de umor, miere, sare și piper în bucate alese și culese, într-un scenariu născocit de Iulia Bădulescu și armonizat cu abnegație, corzi, zorzoane și fasoane de Dana Florian și Elena “Leana” Albu.

Mai mult decât un stand-up melody, mai mult decât o luare la ,,roast” a societății contemporane și o punere sub lupă a tiparelor și tarelor colective – „sens, miez și subtilitate, într-un soi de vodevil contemporan, plin de haz, adorabil din punct de vedere muzical.” (Olivia Cristina Sima – jurnalist Radio România Internațional)

Cele trei artiste fanteziste, Iulia Bădulescu. Elena “Leana” Albu și Dana Florian, cântărețe, compozitoare, instrumentiste (vioară, chitară, mandolină, percuție), actrițe și regizoare în acest spectacol – prin cântece și vorbe nastrușnice, pășesc în poveste și îi aduc pe Făt Frumos și calul său, împărații și fetele lor, Muma Pădurii, Zmeul și alte personaje care ne-au bucurat copilăria, în lumina reflectoarelor.

Un spectacol cu toate ingredientele, atitudine și feng-shui inclus, un montagne-russe, care poartă privitorul prin toată gama de emoții și reacții: de la zâmbetul amar, la râsul în hohote și lacrimi în colt de ochi.

Mai multe detalii pe pagina de Facebook – Povești de adormit adulții.

Rezervare: 0728843782

Bilete: www.ambilet.ro/thepubuniversitatii

Vezi aici mai multe evenimente de la THE PUB.

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută