Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Teatru

„Spune-mi ce-ai facut cu banii!” @ Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia

Spune-mi ce-ai facut cu banii

„Spune-mi ce-ai facut cu banii!” @ Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia

Spune-mi ce-ai facut cu banii!” adaptare dupa V. Sigarev cu Anca Sigartau, Bogdan Talasaman, Claudiu Maier. Regia – Anca Sigartau

 

Rasul vindeca orice, sau mai bine spus este cel mai bun tratament; mai ales acum, cand viata noastra, a tuturor, a pendulat intre serviciu si casa, intre restrictii si relaxari temporare, intre cutii cu medicamente luate preventiv si masti in spatele carora doar puteam ghici expresia chipului, intre frica si deznadejde si speranta si incredere.

Dar lumea a mers mai departe, pandemia a devenit istorie – incetul cu incetul, pas cu pas, societatea a iesit din incorsetarea medicala si restrictiile impuse. Pare ca de data asta, la capatul tunelului, chiar s-a vazut luminita…

Despre lumina de la capatul tunelului este vorba si in piesa noastra. Un tunel hipnotic, in care lumina de la capat este speranta unei vieti mai bune, este promisiunea unei intelegeri reciproce, este descoperirea abilitatii de a ne iubi din nou.

 

Asadar un spectacol de teatru care va va provoca, va va bucura si va va arata ca viata e frumoasa si ca poti gasi iubire chiar si la etajul 10 al unui bloc de garsoniere din peninsula Kamceatka.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută