Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Sport

Sport Arena Streetball Tour @ Aleea de Sub Tâmpa

Sport Arena Streetball Tour

Sport Arena Streetball Tour @ Aleea de Sub Tâmpa

Turneul face parte din circuitul de baschet 3×3 BCR Sport Arena Streetball Tour 2024 și este dedicat tuturor categoriilor de vârstă astfel: U10 (mixt), U12, U14, U16, U18, U21, Open și +35, atât la masculin cât și la feminin.

Taxa de participare

Pentru acest turneu taxa de participare la eveniment este de 50 de euro / echipă Achitarea taxei se face de către un singur jucător pentru toată echipa, în momentul înscrierii, prin accesarea butonului PayPal din modulul de înscriere play.fiba3x3. Plata se poate realiza cu orice tip de card bancar validat pentru plăți online. Nu este necesară crearea unui cont de PayPal.

Maioul oficial de joc

Jucătorii care nu dețin încă un maiou oficial de joc la BCR Sport Arena Streetball 2024 vor trebui să îl achiziționeze în zona de check-in. Costul maioului este de 100 de lei. Maioul oficial de joc este obligatoriu pentru participarea la turneu.

Înscrierile

Înscrierile pentru acest turneu încep luni 27 mai, ora 15.00 și se vor face în limita a 70 de echipe, cumulat, la toate categoriile sau până miercuri, 29 mai, ora 18.00. Portalul pentru înscrieri este disponibil în josul acestei pagini!

Programul meciurilor

Programul meciurilor va fi afișat în cursul zilei de joi, 30 mai pe site-ul oficial 3la3.ro și va fi comunicat și pe conturile de social media ale Sport Arena Streetball.

Activități

Acest turneu va avea loc în perioada 31 mai – 2 iunie, în zona terenurilor de baschet de pe Aleea de Sub Tâmpa, Brașov. Ziua de vineri, 31 mai este dedicată concursurilor și activărilor din zona fanilor, iar terenurile vor fi disponibile și pentru antrenamente sau miuțe. Meciurile din competiție se vor juca în zilele de sâmbătă și duminică.

Calificarea la turneul final

BCR Sport Arena Streetball 2024 este un “Players’ Tour”. Fiecare jucător va acumula individual puncte în clasament, în funcție de locul ocupat de echipa sa la finalul turneului. În baza clasamentului individual al jucătorilor pe sezonul 2024, cei mai buni dintre aceștia vor fi eligibili pentru a-și crea propria echipa la FINALA BCR Sport Arena Streetball 2024, care va avea loc București în perioada 6-8 septembrie.Vor fi acordate premii in bani la categoriile Open Masculin și Open Feminin la fiecare etapă din circuit, iar la finala din luna septembrie vor fi acordate premii în bani la toate categoriile de vârstă.

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută