Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Teatru

Spectacol de teatru: Doi într-un butoi

Spectacolul a fost selectat în cadrul Open call-ului de teatru independent @ Grădina cu Filme – Cinema & More, de către un juriu format din Florentina Bratfanof, Rozana Mihalache și Chris Simion-Mercurian.

Spectacolul „Doi într-un butoi”, vorbește despre relațiile interumane într-o comunitate mică, pe cale de dispariție, despre echilibrul fragil dintre tradiție și modernitate, dintre lumea satului și mirajul orașului, despre relația omului cu divinitatea în momente de cumpănă.

Echipa artistică a spectacolului „Doi într-un butoi”: Florina Gleznea, actriță independentă, cu nominalizări și premii la festivalurile naționale de teatru, cu roluri interpretate pe scena teatrelor publice și private; a luat premiul de interpretare feminină la Festivalul Undercloud 2022, pentru rolul Emma din acest spectacol. George Rotaru, actor independent, are la activ roluri în spectacole jucate pe diverse scene și participări în festivaluri. Florin Liță, regizor, a montat spectacole pe scenele teatrelor private și de stat și este selectat acum în programul 9G al TNB.

Sursa: Grădina cu filme – Cinema & More

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email