Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Spectacole

Spectacol de dans contemporan: My invisible noisy inside

my invisible noisy inside
”Uneori, simt nevoia să mă ascund, să dispar ușor, temporar, și să observ ce se întâmplă în lipsa mea. Uneori, aș vrea să te privesc din interior, să văd cum ți se plimbă gândurile pe chip atunci când nu știi că ești privit. Uneori, aș vrea să fiu o vată de zahăr. Lipicioasă, pufoasă roz și mult prea dulce. Uneori îmi imaginez că sunt o cărămidă în cel mai vechi zid.”

În ”My invisible noisy inside” revărsăm în spațiu câteva din personajele pe care le conținem, pe care le ascundem în viața de zi cu zi, sau pe care le dezvăluim uneori, unor oameni speciali sau răbdători. Între timp, rămânem (in)vizibile.

În contextul Festivalului in : v z b l din toamna anului 2021, coregrafa Beatrice Tudor a fost invitată să răspundă la întrebarea: ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Așa s-a născut ”My invisible noisy inside”- un performance de dans contemporan, o declarație a dualității umane, o analiză personală a tot ceea ce este vizibil și invizibil, zgomotos sau liniștit, prizonier sau liber în fiecare dintre noi.

 

Cu: Beatrice Tudor și Teodor Cauș

Coregrafia: Beatrice Tudor

Sound Design: George Allen

Compoziție muzicală: Andrei Chifu

Foto: Adi Danciu

 

Spectacolul este prezentat în cadrul Stagiunii de Dans Contemporan de la Timișoara din octombrie – noiembrie 2022, organizată de Asociația Unfold Motion.

Sursa: Ia Bilet

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email