Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Speak Floyd – Outside The Wall

Detalii eveniment

Minorii cu varsta mai mica de 12 ani nu au acces la acest concert. Minorii cu varsta între 12 si 16 ani au acces numai insotiti de un parinte sau tutore legal adulti si numai in baza biletelor valide pentru toate persoanele.

Speak Floyd

Speak Floyd revine în Rockstadt cu un show extraordinar „Outside The Wall”, o parafrază a clasicul album Pink Floyd, cât și o butadă la adresa vremurilor constrictive trăite. Artistii ne-au pregatit atât compoziții de pe albumul “The Wall”, cât și piese fără vârstă, mereu actuale de pe cele mai cunoscute albume clasice ale legendarei trupe Pink Floyd.

Speak Floyd este un grup rock format din pasionați ai muzicii legendarei formații britanice de muzică progresivă Pink Floyd și care interpretează exclusiv piese ale acestei trupe.

Ca orice tribute-band, Speak Floyd încearcă să reproducă cât mai fidel nu doar muzica, ci și o stare de spirit care a marcat numeroase generații.

Dată fiind pasiunea pentru muzica Pink Floyd, un grup de muzicieni se hotărăsc în ianuarie 2010 să pună bazele acestui proiect. În scurtă vreme, au stabilit un repertoriu care să cuprindă piese de pe cele mai reprezentative albume Pink Floyd.

 

Toți membrii din proiectul Speak Floyd sunt muzicieni cu experiență și cunoscuți din alte proiecte:

Dudu Isabel-vocal,percutie

Sandy Deac- clape, voce, acoustic & electric guitars

Kovacs”Kovi” Laszlo – electric & acoustic guitars

Mihai “Angus” Vasile- chitară

Razvan Rotis – tobe si percutie

Tudor Pop – bass

Edi Raita – clape

Gentiana – lead & backing vocals

Sursa: Rockstadt

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută