Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Muzică live

Soulful Pop Night la Helix Pub

Soulful Pop Night la Helix Pub
Serile de muzică live continuă la Helix miercuri pe 10 Mai cu un Soulful Pop Night alături de o Cristina Dima (vocal & guitar), Raul Tonegaru (keys), Vlad Apetroaiei (drums). 
Deși a finalizat întâi cursurile specializării Comunicare și Relații Publice, precum și masterul în același domeniu, pentru Cristina muzica a rămas mereu în prim plan. Din 2007 – când a început să cânte alături de trupa Descântec – și până astăzi, Cristina a activat în numeroase proiecte muzicale, îmbrățișând muzica de jazz, funk, blues, soul, bossa nova și multe alte genuri și subgenuri.
Raul a îndrăgit muzica și în special pianul de la o vârstă foarte fragedă. Începând cu studiul muzicii clasice (absolvent al Universității Naționale de Arte “George Enescu” din Iași), iar mai apoi abordând și alte genuri (rock, pop, blues etc.), el a reușit să-și pună în valoare pasiunea și latura expresivă în diferite proiecte, printre care se numără și acesta.
Vlad Apetroaiei este toboșar, producător muzical și songwriter, absolvent și masterand al Universității Naționale de Arte “George Enescu” din Iași. A colaborat cu diverși artiști, atât în calitate de toboșar, cât și de producător muzical.
Biletele reprezintă susținerea artiștilor.

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută