Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Skaphos w Casus & Transmuter @ Nemesis Art Club

Skaphos w Casus & Transmuter

Skaphos w Casus & Transmuter @ Nemesis Art Club

Skaphos (FR) Casus (DE) Transmuter (RO) live la Nemesis Timisoara

CONCERT BLACK DEATH in Timisoara, la Nemesis

SKAPHOS.

Asa suna si se asuma noua generatie black death metal europeana. Desi infiintati de doar 5 ani, Skaphos are mai multe realizari decat larga majoritate a trupelor underground, doua albume interesante si mai multe turnee europene, alaturi de Vader, Marduk (cu care au ajuns in premiera si la Bucuresti), Hate sau Belphegor, dar si un turneu in Japonia, alaturi de Batushka.

Cei patru manipulanti ai groazei, pasionati de fanteziile marine din romanele lui Jules Verne, de animale fabuloase ascunse in mari si oceane, de angoasele adancurilor, dar si de death si black metal interpretat stralucitor la intersectia dintre Morbid Angel si Immortal, vor reveni in Romania in martie 2024 si prima oprire este la Timisoara, in Nemesis Art Club.

CASUS.

Trupa germana îndrăgostită iremediabil de România unde se întoarce in turneu cu regularitate odată la câțiva ani. Veteranii probabil și-i aduc aminte din deschiderea concertului Sinister din Daos. Brutal Death metal și foarte old school, Suffo-Inca-Immolation type, plus un strop de Cannibal Corpse pe vechi.

TRANSMUTER.

Cei ce vor flutura primii stindardul negru al Black Metalului obscur si ocult made in Timișoara sunt Transmuter, un cvartet orientat către black metal atmosferic, cântat în middle tempo și cu o abordare old school, dar cu dese evadari incitante in thrash death ca pe vremuri. Abia ce-au ieșit cu un demo de trei piese + intro ‘From Caiaphas to the Grave’ disponibil digital și pe cd.

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută