Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Silent Concert Ana Coman @ J’ai Bistrot

Silent Concert Ana Coman

Silent Concert Ana Coman @ J’ai Bistrot

 

Ne-am revenit după aniversarea de 10 ani și continuăm seria de concerte „în căști” din grădină cu o invitată foarte dragă nouă. Este vorba despre Ana Coman.

 

Deși cântă de mică, de abia prin 2018 Ana și-a dat seama că muzica este mult mai mult decât un hobby. A început în variantă acustică, voce și chitară, la Radio Guerrilla, în cadrul rubricii „Ana are cântec”. Ulterior, Ana început să-și lanseze propriile piese și a avut parte de o ascensiune rapidă, participând la mari festivaluri din țară. În 2020, ea și-a lansat primul album, „9 missed calls”.

Anul acesta, Ana Coman a revenit pe scenă cu cel de-al doilea album – „Pretext”. Un pretext este o cale prin care din doi străini putem face suflete pereche. Un pretext poate fi un pahar de vin, pentru că, în contextul potrivit, devine mai mult decât un simplu pahar. Orele se scurg altfel în fața lui, iar aburii alcoolului nu încețoșează mintea, ci mai degrabă ne ademenesc să avem o fărâmă de nesăbuință de care cu toții avem nevoie uneori. Un pahar de vin e un pretext să ne apropiem. E un început, iar noi tânjim după începuturi. Un pretext e o cale prin care putem crea un „pentru totdeauna”, sau cel puțin o amintire atât de vie, încât ea să supraviețuiască pentru eternitate într-un cântec.

 

Bilete online aici

  • Early Bird: 50 lei (primele 100 de bilete)
  • Presale: 60 lei
  • Acces general: 70 lei (la intrare)

Copiii sub 12 ani au acces gratuit la eveniment, însă doar însoțiți de părinți. Ei nu vor primi căşti la intrare din motive ce ţin de siguranţa lor.

Copiii peste 12 ani pot accesa evenimentul doar pe bază de bilet, iar aceștia vor primi căşti la intrare.

 

La acest eveniment nu se fac rezervări.

  • Plătitorii de bilet vor primi un set de căști wireless la intrare.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook J’ai Bistrot București

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută