Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente

Sibiu Sands 2022

Sibiu Sands 2022 readuce nisipul, voleiul și atmosfera faină în Piața Mică, între 5 și 10 iulie. Peste 60 de echipe din întreaga țară s-au înscris la cea de-a noua ediție și sunt pregătite să facă spectacol pe parcursul celor șase zile de turneu. Așadar, tabloul competițional arată astfel: open masculin – tablou de 16, open feminin – tablou de 12, amatori masculini – tablou de 24, amatori feminin – taboul de 16.

Cel mai mare turneu de volei pe plajă din România vine și cu o premieră în acest an: Cupa României la legitimați. Organizatorii speră să aibă parte din nou de meciuri de volei pe nisip la cel mai înalt nivel, mai ales în finale. Cei care doresc să se bucure pe viu de întreaga experiență a turneului Sibiu Sands sunt așteptați pe parcursul celor șase zile în centrul istoric al orașului. Pentru cei care nu pot ajunge în Piața Mică, meciurile vor fi transmise live pe pagina de facebook Sibiu Sands. În plus, fanii turneului au la dispoziție de anul trecut aplicația Block Out, care va fi actualizată constant pe parcursul turneului.

Premiile oferite de organizatori în acest an sunt în valoare de 3.000 de euro. Marius Ciortea și Naomi Brehuescu sunt câștigătorii categoriilor Open masculin / feminin din 2021.

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută