Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Alte evenimente

Sibiu Dans Festival

Sibiu Dans Festival – eveniment concurs de dans modern, contempran, show-revue, de caracter, street dance, pentru toate varstele si toate gusturile. Evenimentul va avea loc în zilele de 23 și 24 septembrie, de la ora 19:00, la Centrul Cultural ”Ion Besoiu”. Intrarea este libera!

Vineri și sâmbătă, 23-24 septembrie 2022, ora de la 19.00, în Sala Mare a Centrului Cultural Ion Besoiu, momentele artistice ale studenților din întreaga țară vor fi apreciate de juriul de specialitate. Genurile admise pentru participanți sunt numeroase, acordând libertate în exprimare artiștilor și asigurând cucerirea publicului cu povești de dans contemporan (care include baletul modern, teatru-dans, dans cu soluţii inovatoare şi inedite), show-revue (dansuri de revistă, dansuri cu specific de cabaret), dans de caracter (dansuri folclorice stilizate, dansuri tribal sau de ritual), dans modern (după curente muzicale şi coregrafice în vogă), street dance (hip-hop, house, popping, locking, new style, vogueing, tutting, break dance).

Seara de vineri va fi deschisă de spectacolul ”Întâlnire” al Companiei ”Jump In” din Cluj-Napoca, iar sâmbătă de spectacolul ”Romeo îndrăgostit” al Companiei de Teatru-Dans ”Microbis”, finalul ambelor seri anunțându-se a fi spectaculos prin intrarea în scenă a celor mai originale si dinamice  formații studențești de dans.

Pentru cei departe de țară sau care nu vor fi în Sibiu, spectacolele vor fi transmise live pe facebook.com/CasaStudentilorSibiu.

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email