Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Festival

Sibiu Blues Nights

Luna martie aduce un nou festival în peisajul cultural al orașului: Sibiu Blues Nights, care va avea loc în zilele de 31 martie și 1 aprilie, la Filarmonica sibiană.

Prima ediție va aduce în fața publicului nume consacrate ale blues-ului românesc: Florin Ochescu în binecunoscuta formulă Stones Free, George Baicea în cadrul George Baicea Blues Band, Rareș Totu cu Panic Depression, acoperind și riff-urile celebrului Jimmi Hendrix, Radu Cirlan și al său Ride On Band, dar și nume de pe scena blues-ului românesc: The Groovy Bastards, o trupă de tineri extrem de plini de viață și care cântă groovy blues foarte bine și Sharp Fusion, o formație din peisajul local sibian, în a cărei componență se regăsesc muzicieni locali cunoscuți.

Surpriza festivalului vor fi Berti Barbera cu Nicu Patoi, care vor și prezenta albumul de blues ”Blue Drops” pentru prima dată la Sibiu.

Headlineri primei ediții sunt Marius Dobra Band din Austria și Wille and the Bandits din Anglia, care întregesc acest melanj cu note de blues autentic, respectiv blues-rock.

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută