Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

„Show Must Go On” – tribut Queen

Muzica fără vârstă se întoarce la Hard Rock Cafe într-un spectacol tribut dedicat memoriei inegalabilului Freddie Mercury.

Pe 5 septembrie, chiar de ziua de naștere a legendei ce a revoluționat scena rock, hiturile Queen vor răsuna din nou, live, în concertul „The Show Must Go On!,” cu Joseph Lee Jackson!

„I Want To Break Free”, „Bohemian Rhapsody”, „Radio Gaga” sau „Under Pressure” sunt doar câteva dintre hiturile pe care Joseph Lee Jackson și trupa sa le vor aduce pe scena din Hard Rock Cafe.

Joseph Lee Jackson este unul din cei mai apreciați artiști tribut Freddie Mercury din lume. Cu un timbru vocal incredibil de apropiat de al solistului Queen, o prezență scenică electrizantă, Joseph Lee Jackson a concert pe cele mai mari scene ale lumii in cadrul marilor festivaluri tribut și a luat parte la evenimete dedicate lui Freddie Mercury, chiar la invitația familiei acestuia.

Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro si la Hard Rock Cafe. Online puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in țară.

Biletele au următoarele prețuri:

– VIP: 150 de lei, cu loc la masă în fața scenei. Include întâlnire și poză cu artistul.

– Categoria 1: 90 lei, cu loc la masă în fața scenei.

– Acces General: 70 de lei, cu loc la masă în sală.

Un eveniment recomandat de Rock FM.

Sursa: Hard Rock Cafe/ facebook

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email