Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Sfârșit de săptămână între prieteni! | Sunt un frate tânăr Live – la Bers Nova!

Vă invităm la un sfârșit de săptămână între frați și prieteni, în curtea fabricii de bere Bers Nova!
Chemați-vă familia, vecinii și amicii să sărbătorim împreună sâmbătă și duminică Întâiul Mai cum se cuvine: cu muzică bună, cu mici și bere!
Și pentru că tot am vorbit despre frați și prieteni, surpriza zilei de sâmbătă este momentul cultural “SUNT UN FRATE TANAR”, un proiect care își propune să readucă în memoria publicului cantecele și poeziile interpretate de marele artist FLORIAN PITTIS în perioada petrecută alături de faimosul grup PASAREA COLIBRI.
Recitalul de muzică și poezie va fi susținut de către Dorin Andone, voce, chitară acustică, Vlady Cnejevici, claviaturi, voce, Teo Boar, chitară electrică, voce, artisti recunoscuti ai scenelor folk-pop si rock din Romania ,membrii ai trupelor: Pacifica,Pasarea Colibri, Mircea Baniciu & Band, Mircea Rusu Band, Paul & The Blue Workers.
Latura gastronomică va fi asigurată de prietenii de la ManagEvent – D’ale Porcului iar barul va servi toate sortimentele de bere produse la fabrică la draft, sticlă și doză, inclusiv pentru take-away!
Locația va fi deschisă între orele 11 și 23 în ambele zile iar accesul la concertul de sâmbătă se va face pe bază de bilet. Pretul biletului este 40 lei pentru adulți și studenți (aceștia primind două halbe de Vulturar incluse în prețul biletului) și 20 lei pentru elevi. Copii sub 12 ani intră gratuit.

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email