Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Atelier

Semicerc – 𝐠𝐫𝐮𝐩 𝐝𝐞 𝐝𝐢𝐚𝐥𝐨𝐠 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚𝐝𝐨𝐥𝐞𝐬𝐜𝐞𝐧ți

Semicerc – 𝐠𝐫𝐮𝐩 𝐝𝐞 𝐝𝐢𝐚𝐥𝐨𝐠 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚𝐝𝐨𝐥𝐞𝐬𝐜𝐞𝐧ți
Următoarea întâlnire din cadrul Semicerc va avea loc sâmbătă, 19 august 2023, începând cu ora 12:00, la Casa Muzeelor. Discuțiile libere și activitățile practice se vor centra în jurul subiectului „𝑀𝑎𝑛𝑎𝑔𝑒𝑚𝑒𝑛𝑡𝑢𝑙 𝑡𝑖𝑚𝑝𝑢𝑙𝑢𝑖”.
𝐒𝐞𝐦𝐢𝐜𝐞𝐫𝐜 – 𝐠𝐫𝐮𝐩 𝐝𝐞 𝐝𝐢𝐚𝐥𝐨𝐠 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚𝐝𝐨𝐥𝐞𝐬𝐜𝐞𝐧ț𝐢 este un proiect realizat în parteneriat cu 𝐌𝐮𝐳𝐞𝐮𝐥 𝐍𝐚ț𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐚𝐥 𝐋𝐢𝐭𝐞𝐫𝐚𝐭𝐮𝐫𝐢𝐢 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐞 𝐈𝐚ș𝐢.
O inițiativă a Almei Andrei, consilier și trainer, proiectul reprezintă o suită de discuții deschise despre preocupările actuale ale adolescenților.
𝐒𝐞𝐦𝐢𝐜𝐞𝐫𝐜 se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 14 și 19 ani, care sunt invitați să participe lunar la întâlniri cu subiecte de interes pentru ei, într-un spațiu sigur de exprimare și dialog. Acest tip de discuții încurajează dezvoltarea autonomiei și responsabilității, a abilităților sociale și de comunicare, precum și a exprimării mai clare a gândurilor și emoțiilor.
Facilitatorul întâlnirilor este 𝐀𝐥𝐦𝐚 𝐀𝐧𝐝𝐫𝐞𝐢, consilier de carieră și trainer, cu o experiență de peste 20 ani de lucru în activități 1 la 1, ateliere, workshop-uri sau training-uri.
𝐏𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐢𝐩𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐠𝐫𝐚𝐭𝐮𝐢𝐭𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐬𝐞 𝐫𝐞𝐚𝐥𝐢𝐳𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐭𝐚̂𝐧𝐝 𝐟𝐨𝐫𝐦𝐮𝐥𝐚𝐫𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐚𝐢𝐜𝐢: 
Proiectul poate fi urmărit și pe site-ul www.muzeulliteraturiiiasi.ro

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută